Locale Altele
Miercuri, 15 Mai 2024
Mie, 15 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Paul: „Dacă românii sunt fracturaţi, UDMR spulberă tot”!
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Aprilie 2016

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul din Satu Mare al PNL, deputatul de Oaş, Andreea Paul, a enunţat un avertisment oarecum logic: „Dacă românii vor rămâne fracturaţi, UDMR va spulbera tot atât la nivel de judeţ, cât şi la nivelul municipiului Satu Mare”.

Ea a făcut această declaraţie ca preambul la îndemnul de a se alinia toţi românii sătmăreni în spatele candidatului PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, considerând că, în caz contrar, eşecul este ca şi garantat.

“Trăim vremuri politice în care plăcile tectonice clasice s-au destructurat. PSD nu mai are nici pe departe forţa anterioară, ei sunt foarte greu încercaţi de darea de seamă la DNA, însă UDMR îşi menţine puterea, iar dacă românii vor rămâne fracturaţi în următoarea campanie la alegerile locale, atunci UDMR va spulbera tot, şi la Consiliul Judeţean şi la municipiu. Dacă românii vor înţelege că cel mai bun candidat este din partea PNL şi se vor alinia în spatele lui şi vor susţine candidatul PNL, atunci şansele sunt foarte mari ca majoritatea cetăţenilor din Satu Mare să fie reprezentaţi în vârful judeţului şi în vârful municipiului“ - a afirmat Andreea Paul.

În ceea ce priveşte intenţiile ei de a candida, a precizat că nu are de gând să se înscrie pe nici o listă a partidului la alegerile locale din această toamnă, deoarece vrea să-şi continue activitatea în Parlament, deci îşi doreşte un nou mandat ca reprezentantă a judeţului Satu Mare în forul legislativ al ţării, fiind foarte sigură că-l va şi obţine.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, deputata şi-a prezentat cele două cărţi publicate în ultimii cinci ani, având ca temă forţa politică, respectiv economică a femeilor din România, precum şi noul proiect de lege prin care pledează pentru înfiinţarea instituţiei Avocatul Copilului, cu scopul de a limita abuzurile, violenţa şi infracţionalitatea cărora le cad victimă copiii.

Tags: andreea paul  romani  dezbinare  
1497 vizite
Distribuie pe